Lej Château Gourran, 12 personer.
Vi udlejer slottet på ugebasis fra påsken til efterårsferien. Der er endnu nogle gode uger i 2016 ledige. Se mere på vores site hos HomeAway.

Læs mere ...

Grande Réserve 2010 Sølv/IWSC 2014
Vores topvin, Grande Réserve 2010, som sidste år fik en bronze medalje hos Decanter i London, har i år fået en sølv medalje hos International Wine & Spirit Competition.
Læs mere ...

Grande Réserve 2011 Bronze/Decanter 2014
Grande Réserve 2011. Denne vin passerer denne sommer sin 3-års fødselsdag og er ved at blive voksen. Vi kommer til at sætte prisen et stykke under den for Grande Réserve 2010
Læs mere ...

Decanter World Wine Awards 2013
Vi fik bronze-medalje hos Decanter for vores Grande Réserve 2010. Vi glæder os til at se hvilke andre bedømmelser vinen får, ikke mindst vores kunders, når vi frigiver den straks i det nye år. Grande Réserve er vores flagskib er det er en stor glæde at se at den år efter år markerer sig som en god repræsentant for Bordeaux's højrebredsvine.
Læs mere ...

Decanter Commended Award 2012
Grand Réserve 2009 fik Decanter Commended Award 2012
Læs mere ...

Flere stjerner hos vinavisen
Vinavisen.dk smagte vores vine og kvitterede med 5 af 5 stjerner for alle de smagte vine
Læs mere ...

Grande Réserve 2009 i Danmark
Superårgangen 2009 – Nu er Grande Resérve her!

De første flasker Grande Réserve 2009 kom til Danmark 17 januar og er på vej ud i butikkerne. Naturligvis findes de også i vores netbutik.
Vi sender nu flasker ud til Decanter, Vinavisen, Den Franske Lilje og mange flere til bedømmelse.


Læs mere ...

Høsten 2011 er i hus
Første og anden gæring er sket i tankene og nu venter vi spændte på at se, smage og lugte hvordan vinene udvikler sig. 2011 var et meget udfordrende år.
Læs mere ...

Lej Château Gourran, 12 personer
Vi udlejer slottet på ugebasis fra påsken til efterårsferien. Der er nogle gode uger i høsten 2011 og flere uger i 2012 ledige.
Se mere på vores site hos HomeAway.

Læs mere ...

BT’s dommerpanel giver Château Gourran - Grande Réserve 2008 sølv medalje
BT indkaldte i efteråret røde og hvide vine fra Bordeaux til uge 46’s tema.

Vi fik ikke blot 5 af 6 stjerner, men også sølvmedaljen. Det er en stor glæde for os at konstatere, at fokuseringen på kvalitet i alle led belønner sig.

Læs mere ...

Stjerneregn på Vinavisen
I forbindelse med at Vinavisen bringer en omtale af Château Gourran i uge 42, testes også vinene af avisens test panel. Vi er meget stolte over at konstatere, at alle vores tre vine i årgang 2008 gik til tops med 5 stjerner.
Læs mere ...

Så er Château Gourran Grande Réserve 2008 i landet
Vores Grande Reserve kvalitet er toppen af hvad vi kan producere på Château Gourran. Her har vi brugt druerne fra udvalgte parceller af Merlot og Cabernet Sauvignon som ...
Læs mere ...

Clairet 2008 i stor test med de fineste rosé vine
I B.T.'s udgave lørdag d. 10. juli 2010 testes og anmeldes et stort antal rosé vine, men Château Gourran’s Clairet 2008 får ikke mindre en 5 stjerner ud af 6 mulige.
Læs mere ...

Vinplanterne blomstrer
Vinplanterne blomstrer og snart begynder bestøvningen. De spæde blade, som lige har foldet sig ud, er planternes egne solcellepaneler og dem, der i sidste ende ...
Læs mere ...

Beskæring klar
Beskæringen af planterne har været usædvanlig krævende. Haglstormen i maj 2009 ramte vores skud hårdt og efterlod en masse skader.
Udvælgelsen af de rette skud for næste sæson har været mere besværlig en normalt.

Læs mere ...

Frigivelse af Rouge tradition 2008
Rouge tradition er klar til salg I Frankrig fra kælderen og I Danmark i København og i Skanderborg. Vinen er klar til bordet og vil klare sig fint; selv til den udfordrene traditionelle danske julemad!

Høsten 2009 i hus
Merlot druerne blev høstet 29 september. Cabernet og Petit Verdot October 14.
Vi høstede efter en lang tør og solrig periode som har modnet druerne perfekt. Faktisk får vi en høj alkoholprocent i år, forhåbentlig ikke for høj!

Omplantning 2009
Skønt gamle planter leverer vine med udpræget “terroir” kommer der en tid, hvor udbyttet bliver for lavt. Efter 37 års tjeneste har vi genplantet denne parcel med Cabernet Sauvignon.
Læs mere ...