Frigivelse af Grande Réserve 2018
2018 i startede våd og kold i Bordeaux. På trods af dette fik vi en ensartet og god befrugtning af drueblomsterne og derfor også nogle homogene kla...
Læs mereSommeren 2022 var rekord varm og tør, hvilket alt andet lige ville føre til en moden og kraftig vin. På trods af de høje temperaturer er det lykked...
Læs merePerioden op til høsten er en af de mest intensive, bortset fra selve høstperioden. Vingården har i modsætning til de fleste virksomheder en årsrytm...
Læs mereHer i slutningen af oktober blev vi færdige med høsten. Sidste høstdag blev 28 oktober, hvor vi hentede vores Petit Verdot druer ind. Dem høster vi...
Læs mereStore dele af Vesteuropa blev i uge 14 ramt af nattefrost på et tidspunkt, hvor vinplanterne forlængst har sat sine skud. Denne kombination medføre...
Læs mereVi har nu afsluttet klargøringen af planterne til sæson 2021. Arbejdet går ud på at beskære planterne, så kun to af sidste års ca. ti skud bevares.
Læs mereClairet 2020 er nu høstet, presset og i gæring. Igen i år har vi haft en varm sommer med begrænset nedbør. Derfor ligger høsten tidligt. Som sædvan...
Læs mereChâteau Gourran - Et stjerneskud i Bordeaux Vertikal smagning Grande Réserve
Læs mereDen store mængde tørstoffer som under og efter gæringen befinder sig flydende i vinen består af frugtkød, skalrester og rester af de udtjente gærce...
Læs mereOmplantning af marker er nødvendigt for at vedligeholde udbyttet i det lange løb
Læs mere